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A warm and wonderful cabbage side dish with cauliflower and Brussels sprouts. Eine warme und wunderbare Kohlbeilage aus Blumenkohl und Rosenkohl.
Winter Cabbage / Kohlköpfe
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Serves: 4
Prep Time:
Cooking Time:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Ingredients
- 14 Brussels sprouts, halved / Rosenkohl halbiert
- 400g cauliflower florets, shredded / Blumenkohl zerkleinert
- Salt water / Salzwasser
- Handful of dried cranberries / Handvoll getrocknete Cranberries
- ½ finely chopped red onion / 1/2 feingeschnittene rote Zwiebel
- Butter for sautéing / Butter zum Anbraten
- Salt, pepper, cardamom / Salz, Pfeffer, Kardamom
Instructions
English: (Deutsch untenstehend)
- The vegetables are cleaned, peeled and chopped and cooked in salted water in a large pan until al dente.
- Drain the water, sauté half the onion in butter and add the vegetables and cranberries.
- Season and cook on a low flame for approx. 10 minutes.
Deutsch:
- Das Gemüse wird geputzt, geschält und zerkleinert im Salzwasser n einer grossen Pfanne bissfest gekocht.
- Das Wasser wird abgegossen und dann die halbe Zwiebel in der Butter angedünstet und das Gemüse und die Cranberries dazugegeben.
- Würzen und während ca. 10 Minuten auf leiser Flamme fertiggegaren